Over Little Lefty Lou

Benieuwd wie er achter Little Lefty Lou zit? Mijn naam is Louisette en ik ben een grafisch ontwerper uit Den Helder. En je raadt het al, het gezicht achter deze kleurrijke webshop.

Als hobby stuurde ik graag brieven en ansichtkaarten naar postvriendinnen die ik online had leren kennen. Dat was mijn creatieve uitlaatklep, want alles werd uiteraard versierd met een lading stickers en washi tape. Ook saaie vellen lijntjespapier werden volgeplakt om er toch een leuk geheel van te maken.
Voordat ik aan deze hobby begon had ik net mijn studie grafisch vormgeven afgerond. En na een aantal jaren en een paar creatieve studies verder, besloot ik om mijn liefde voor snail mail en grafisch ontwerp te combineren. Mijn creaties werden zo enthousiast ontvangen door mijn omgeving dat ik besloot er mijn eigen bedrijf in te starten. In het begin verkocht ik alleen ansichtkaarten en digitaal briefpapier, maar langzaamaan breidde ik het assortiment uit tot wat het nu is.

Bij Little Lefty Lou draait het vooral om papierwaren, die barsten van de kleur en vrolijke vibes om je dag op te vrolijken. En alles wat je hier vindt is door mij ontworpen en ik ben altijd bezig om nieuwe dingen
te bedenken die jullie hopelijk een glimlach bezorgen. Oh, en tijdens mijn creatieve avonturen krijg ik hulp van mijn fluffy kat Lotje, ze is altijd in de buurt om te kijken of ik mijn werk wel goed doe.

Als je op de hoogte wilt blijven van alles wat er gaande is bij Little Lefty Lou, volg mij dan op Instagram @littleleftylou. Daar deel ik alle nieuwtjes en updates.

Ik wens je een hele fijne dag vandaag!

Liefs, Louisette

FOLLOW