Veelgestelde vragen

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met mij op.

Inklapbare content

Welke betaalmethodes zijn er?

Je kan op dit moment veilig betalen met iDEAL, Sofort, PayPal, Visa, Mastercard, Maestro, Apple Pay en Google Pay.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor de verzendkosten reken ik een vast bedrag van €4,60 tenzij je voor meer dan €35,00 bestelt, dan is de verzending gratis. Hier kan je er meer over lezen.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Je bestelling wordt verzonden binnen 1 tot 3 werkdagen. Mocht het langer duren dan 3 werkdagen dan breng ik je hiervan op de hoogte. Hier kan je er meer over lezen.

Kan ik mijn bestelling ophalen?

Momenteel is er geen mogelijkheid om je bestelling op te halen. Maar ik begrijp dat er soms uitzonderlijke situaties zijn waardoor dat toch gewenst is. Stuur mij dan voor je bestelt een bericht zodat we samen kunnen kijken wat mogelijk is. Dit mag via Instagram @littleleftylou of per e-mail naar info@littleleftylou.com.

Moet ik een account aanmaken om te bestellen?

Nee, dit is optioneel. Maar wanneer je een account aanmaakt, heb je wel de mogelijkheid om je vorige bestellingen in te zien en je kan je adres opgeven zodat je die niet bij elke bestelling apart hoeft in te voeren.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, is mijn bestelling goed doorgekomen?

Het kan gebeuren dat deze in de spam folder is beland, dus is het verstandig daar naar te kijken. Is de bevestiging daar ook niet te vinden, stuur mij dan een email naar info@littleleftylou.com.

Werk je ook samen met influencers?

Nee. Mocht ik op zoek zijn naar mensen, dan neem ik daar zelf contact mee op of zal ik een oproepje plaatsten op social media.

Is personalisatie van producten mogelijk?

Nee. Over het algemeen worden al mijn producten in oplages van 100 stuks of meer geproduceerd. Mocht je minimaal zoveel stuks willen afnemen dan mag je mij altijd een e-mail sturen naar info@littleleftylou.com. Wie weet is er dan toch iets mogelijk, het moet dan wel gaan over kleine aanpassingen, niet een geheel nieuwe ontwerp.

Is het mogelijk om als (web)winkel Little Lefty Lou producten in te kopen?

Dit is zeker mogelijk! Voor Nederlandse bedrijven is het mogelijk dit via deze website te doen. Wil je daar meer informatie over dan kan je een e-mail sturen naar info@littleleftylou.com. Maar inkopen is ook mogelijk via het platform Faire, daar verkoop ik ook internationaal. Mocht je via Faire willen bestellen, kan je gebruik maken van deze link. Daar betaal ik dan geen commissie over. En mocht je nog geen account hebben op Faire dan krijg je ook nog eens 50% korting op je eerste bestelling bij mij. De maximale korting die je kan krijgen is €100.

FOLLOW